LVM F30 Productinformatie

Volautomatisch vernevelen!
De WANJET F30 kan zodanig worden geprogrammeerd door middel van een microprocessor, dat u er geen omkijken meer naar heeft. De verneveling kan op elk uur worden ingesteld en kan 24 uur lang zijn werk doen.

Mengsysteem
Wanneer de machine is ingesteld en het voorraadvat gevuld met de oplossing, start het mengsysteem om de oplossing homogeen te houden. Het mengsysteem blijft de gehele vernevelperiode actief.

Voorventilatie
Wanneer de vooraf ingestelde tijd is aangebroken, begint de ventilator te draaien, om zodoende reeds de vereiste luchtcirculatie in de te behandelen ruimte op te bouwen.

Verneveling
Na de periode van voorventilatie, start de verneveling en gaat door met dit proces tot het
moment dat het voorraadvat leeg is. Dit proces wordt bewaakt door een sensor.

Automatisch reinigen
Wanneer het vernevelingsprogramma is voltooid, wordt het water vanuit de schoonwatertank naar het voorraadvat gepompt en vervolgens verneveld op een dusdanige wijze dat de tank, slangen en nozzels worden gereinigd.

Naventilatie
Om een goede verdeling van de te vernevelen werkzame stoffen tot aan het einde van het programma te waarborgen, bestaat het laatste programmaonderdeel uit een periode van naventilatie om de luchtcirculatie en luchtstromen te laten continueren. Pas wanneer dit programma is afgewerkt stoppen alle functies van de machine en kan hierna weer opnieuw worden gestart.

Hoge prestaties en betrouwbaarheid
Evenals de machines van de F20 series is ook de F30 speciaal ontworpen voor de behandeling van grote oppervlakten. Het ontwerp van het ventilatorhuis is het resultaat van uitgebreid onderzoek op het gebied van aërodynamica. De vervaardiging van een speciale vormgeving van de zijde waar de lucht wordt aangezogen alsmede de conisch gevormde voorkant, heeft geresulteerd in een ontwerp waarbij een zeer krachtige luchtstroom kan worden gerealiseerd. Bij de ontwikkeling van deze machine is rekening gehouden met het feit dat u zo weinig mogelijk onderhoud behoeft te doen aan technische onderdelen en constructies.

Alle onderdelen, welke mogelijk in aanraking kunnen komen met (agressieve) chemische stoffen, zijn vervaardigd uit Polytheen en roestvast staal. Het onderstel is voorzien van een zinklaag.

Technische Info

F30
Nevel capaciteit 0-8,5 l/uur.
Bediening Microprocessor
Bereik 60 m
Opslag 12 Liter
Reiniging Automatisch
Spanning 220-240 VAC 1400 W
Luchtverplaatsing 5400 m3/Std.
Vermogen 370 W
Vermogen Blower 1000 W
Verstelbare hoogte 140-190cm
Afmetingen cm 130x70x165
Gewicht 42 kg
Productinformatie LVM F30