S55 Schuimdesinfector

Een slimme aanpassing van onze S55 AIRMIXer maakt de spuitrobot nu ook geschikt voor een desinfecterende schuimbehandeling in kassen. Daarmee is de verrijdbare spuitrobot een interessante oplossing voor het bestrijden van hardnekkige virussen.

We hebben deze uitbreiding aan onze spuitrobot ontwikkeld in samenspraak met de Duitse fabrikant van Menno Clean, een middel met bewezen virusdodende werking.

De S55 AIRMIXer is voorzien van een extra haspel met persluchtslang die bovenop de haspel van de vloeistoftoevoer is geplaatst.  De robot is hierdoor wat hoger geworden, maar de geringe breedte van de robot (30 cm) en de gladde buitenkant van de S55 zijn onveranderd.
Voor de S55 Schuimdesinfector is behalve de extra slang voor perslucht nog een metalen huls ingebouwd, waarin vloeistof en perslucht samen komen en onder hoge druk schuim wordt geproduceerd.

De installatie voor de schuimvorming is optioneel. De toepassing kan gemakkelijk ontkoppeld worden waardoor de spuitrobot weer gewoon gebruikt kan worden voor verneveling in het gewas.

S55 Schuimdesinfector

S55 Schuimdesinfector

Bekijk de video en productinformatie